Jernbanebyen

Living Places slår dørene op til familie-dag og fernisering

Den 20. april genåbner Living Places til endnu en sæson. Hele dagen står i familiens tegn, hvor der vil være aktiviteter for store og små.

Dagen starter med snoreklipning for at markere genåbningen af de allerede meget omtalte og roste pavilloner. Herefter er der fri leg til at udforske alle de spændende aktiviteter, som er planlagt. Denne dag kan du få stillet din nysgerrighed om, hvordan Living Places formår at bygge bæredygtigt, eller opleve, hvad Jernbanebyen er for en størrelse på en guidet tour.

Aktiviteter med bæredygtigt fokus

Aktiviteterne bærer alle præg af bæredygtighed. Programmet byder på en workshop, hvor man kan lære at dyrke en køkkenhave. Få tips til at få frøene til at spire og tag dem med hjem, så de kan vokse videre.

Eller bliv klogere på den bæredygtige dagsorden med Signe Wenneberg, klimajournalist, forfatter og aktivist, når hun fortæller om cirkulært forbrug. Eller hør Sara Martinsen, designer, som fortæller om den nye Materials-udstilling i Living Places.

For de små er der ansigtsmaling udført af de talentfulde kunstnere fra SminkeTeatret. Bliv forvandlet til en sommerfugl, en farlig løve eller måske noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser!

Bier er vigtige for vores biodiversitet, og de bliver fejret af Bybi i deres honning-ceremoni. Kom og smag på honning fra forskellige steder i byen, eller tag del i at skabe bedre forhold for bier.

Om Living Places

Velux Gruppen står bag Living Places, der er bygget som syv bæredygtige boliger i fuld størrelse. Bebyggelsen er en midlertidig udstillingsmodel i 1:1 og skal vise hvordan man kan bygge med lavt CO2 aftryk og med fokus på sundhed.

Yderligere information

Adresse: Otto Busses Vej 29A, 2450 København SV

Tidspunkt: 20 april, klokken 11.00 – 14.00

Pris: Gratis

Læs mere og se det fulde program her