Jernbanebyen

Følg med i udviklingen

Er du interesseret i at bo i Jernbanebyen?

I den nye bydel bliver der både plads til den store og den lille familie, dem, som vil bo flere, og dem, som vil bo alene.

Vi forventer, at den første indflytning sker i 2027, men snart kan du skrive dig op til at høre mere om leje- og ejerboliger. 

 

* indicates required

Kontakt

Har du spørgsmål eller idéer til Jernbanebyen? Send os en besked, og så vil vi tage det med i vores videre arbejde.

* indicates required

Rundvisninger

Er du interesseret i en guidet rundvisning i Jernbanebyen, kan vi anbefale følgende parter, som vi har en forudgående aftale med. Vi gør opmærksom på, der kan være egenbetaling forbundet med disse rundvisninger.

Cobe har arkitektur i Jernbanebyen, som deres primære område. De er arkitektfirmaet bag helhedsplanen og visionerne for, hvordan den nye bydel skal udformes. Kontakt: Cobe@cobe.dk

Paul Børling er en erfaren byplanarkitekt og guide, der både kan fortælle om udviklingen af Jernbanebyen, byggeri og planlægning samt bydelens fascinerende historie. Kontakt: Pb@borling.dk
* indicates required

Vil du følge med i Jernbanebyens udvikling?

Københavns nye bydel udvikler sig løbende over de kommende år. Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i, hvordan Jernbanebyen bliver til, og hvilke arrangementer og events du kan deltage i.