Jernbanebyen

Green Mobility har fået nyt stop i Jernbanebyen

Allerede nu er delebiler fra Green Mobility en del af bybilledet her i Jernbanebyen. Denne aftale med Green Mobility sikrer, at vi fremmer mobiliteten, så det er endnu nemmere at deltage i arrangementer hernede eller besøge området. Idéen om delebiler i Jernbanebyen er kommet for at blive. Med en delvis bilfri bydel satser vi på grønne transportformer som delebiler og offentlig transport udover cykler. I den grønne ånd er alle biler el-biler, og Green Mobility tilbyder både bybiler som Renault Zoe, den eksklusive Polestar og varevogne.

Der er tre parkeringsarealer, så du altid kan parkere nemt og bekvemmeligt tæt på din slutdestination. Parkering for delebilerne er gratis – så det kan næsten ikke være nemmere at bruge Green Mobility.